Welkom op de website van De Houtkamp in Otterlo.

Echt naast de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kroller Muller Museum,  ligt onze karakteristieke en stijlvolle boerderij De Houtkamp. Landelijk gelegen aan de rand van het bos, net even buiten het dorp.

De Houtkamp biedt een groepsaccommodatie, kamers voor Bed en Breakfast en de verhuur van de  Herenboerderij, dit alles te midden van de prachtige natuur van de Veluwe. Elk seizoen weer wat anders te zien en te beleven!

Wat de Houtkamp zo bijzonder maakt is dat het naast de overnachtingsmogelijkheden, nog steeds een actief boerenbedrijf is met melkkoeien en scharrelkippen. Voor onze gasten is er altijd de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen bij het melken, of te kijken hoe een kalfje geboren wordt!  Daarnaast hebben wij veel knuffeldieren: geiten, konijnen, de hond Tessa enz. Voor kinderen heel aantrekkelijk.

Wij nodigen je van harte uit eens een kijkje te nemen op ons bedrijf! Wij hopen dat de informatie op deze website je een beetje op weg helpt. Heb je vragen of opmerkingen, gebruik dan de mogelijkheden van de website en stuur ons een berichtje.

Hartelijke groeten,
Familie Van Omme

Bel ons 0318 - 591706   of mail via   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.